top of page

Rozhovor v Lidovkách


Rozhovor v Lidovkách

Tak a je to tady. Na Lidovkách vyšel další rozhovor a teď už opravdu přestává legrace. Tohle jsou noviny! Periodikum, které jde ven mezi lidi. Možná mě dokonce i otisknout v tištěné verzi a budou si mě tak moci vzít lidi s sebou. Budou mě číst u kafe a drobit na mě bábovku. Pojedou se mnou na výlet a zabalí si do mě svačinu, i když se to nemá, protože je tiskařská barva jedovatá. No a co? Dokonce mě možná začnou rozdávat i ve žlutých autobusech a vlacích. Budou si mě číst na záchodech a pak si se mnou vytř... moment... takhle jsem si svůj úspěch nepředstavoval.


V každém případě jsem se nyní stal definitivně celebritou a s tím se nedá nic dělat. Zcela jsem zastínil summit Donalda s Kimem, protože se lidi mnohem více zajímají o to, že se děti v Americe více bojí čerta s Mikulášem, než jaderné hrozby. Z nadpisu se dovídáme, že je úzkostliví rodiče nestraší raději vůbec a to zejména ty zlobivé. To je ten úděl celebrity. Už mi začínají překrucovat slova, vytrhávat věty z kontextu a zcela měnit význam mých vět. No a co? Tohle se prostě celebritám dělá. Tohle je nezvratný důkaz, že už mezi ně patřím!


Teď mě omluvte, přestávám s okamžitou platností dělat to, co jsem dosud dělal a začínám se na plno věnovat dráze profesionální celebrity. Budu chodit jen na divoké večírky, budu oblažovat svou přítomností postarší dámy na odpoledních čajích, budu zdobit velkolepé plesy místní smetánky (Štiko, pukni závistí), stanu se též maskotem dětských oslav a děti po mě budou házet balónky napuštěné vodou, možná mě pak i přepadnou a zbijí, jako to obvykle dělají s těmi nebožáky ve srandovních převlecích klaunů a pak se mi všichni budou smát... sakra, kam jsem se to zase dostal? No, život celebrity není lehký. To si běžný smrtelník vůbec nedokáže představit.


Rozhovor si můžete přečíst zde: https://cestovani.lidovky.cz/v-americe-se-zlobive-deti-nestrasi-zvlast-ne-ty-zlobive-rika-cech-px9-/aktuality.aspx?c=A180604_105723_aktuality_ape

25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page